Náramek ze sekaného růžového opálu bílá

49,00 Kč
Dodání 1-3 dny

Náramek z drobných korálků růžového opálu je skvělým doplňkem k jakémukoli outfitu. Náramek je navlečený na elastanové niti, díky které je velice pružný, dobře drží na ruce a tak samovolně nesklouzne. Je vhodný na denodenní nošení, ale také jako doplněk k šatům. Opál podporuje pravidelnou činnost srdce a látkovou výměnu, napomáhá zmírnit trávicí problémy. Pomáhá při chorobách zraku, ledvin, nervů, plic, srdce, při leukémii. Rozmnožuje bílé krvinky. Posiluje pohlavní orgány.  Působí jako ochranný kámen. Vnáší do života světlo a spontánní rozhodování. Je spojován s láskou a vášní, s touhou a erotikou. Zesiluje city a uvolňuje zábrany. Posiluje vůli k životu. Čistí krev a ledviny. Reguluje hladinu inzulinu, pomáhá při porodu a odstraňuje premenstruační syndrom. Blahodárně působí na oči.

Barva
Skladem (doba dodání 1-3 dny)

Popis

Krásný jemný  náramek z drobných korálků růžového opálu je skvělým doplňkem k jakémukoli outfitu. Náramek je navlečený na elastanové niti, díky které je velice pružný, dobře drží na ruce a tak samovolně nesklouzne. Je vhodný na denodenní nošení, ale také jako doplněk k šatům či ke kostýmku na společenské událostiOpál podporuje pravidelnou činnost srdce a látkovou výměnu, napomáhá zmírnit trávicí problémy. Pomáhá při chorobách zraku, ledvin, nervů, plic, srdce, při leukémii. Rozmnožuje bílé krvinky. Posiluje pohlavní orgány.  Působí jako ochranný kámen. Vnáší do života světlo a spontánní rozhodování. Je spojován s láskou a vášní, s touhou a erotikou. Zesiluje city a uvolňuje zábrany. Posiluje vůli k životu. Čistí krev a ledviny. Reguluje hladinu inzulinu, pomáhá při porodu a odstraňuje premenstruační syndrom. Blahodárně působí na oči.

Foto je ilustrační. Každý náramek je originál. Dodaný kus se může nepatrně lišit odstínem barvy, velikostí kuliček a obvodem.
Přibarvování minerálů je ve šperkařství běžný proces. Dělá se to pro docílení hezčí barvy, kde ve zcela přírodním stavu by minerál stál o několik řádů více.

Upozornění: Barva výrobku nemusí přesně odpovídat vyobrazení. Rozdíl může být způsoben technikou fotografování nebo typem vašeho monitoru. Děkujeme za pochopení

Značka

S5282

Vlastnosti

Materiál
Minerál

Recenze

chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
Související produkty ( 16 další produkt ve stejné kategorii )