Pružný prstýnek z jantaru - multicolor

299,00 Kč
Dodání 1-3 dny

Pružný prstýnek kombinuje různé odstíny litevského jantaru. Je velmi lehký, pohodlný, díky pružným šperkařským gumičkám se přizpůsobí - velikostí je však určený především pro ženy. Výška jednotlivých kousků je asi 1,2 cm, šířka 0,5 cm. Velikost cca 50 a více.

 

Barva
Velikost prstenu
skladem

Popis

Baltský jantar

Jantar je sice často zařazován mezi léčivé kameny, ve skutečnosti se však jedná o zkamenělou pryskyřici, a to nejčastěji z borovice. Díky tomu je opravdu extrémně lehký a pohodlný na nošení, zároveň však i měkčí a křehčí, než ostatní drahé kameny. Baltský typ jantaru, který naleznete na našich špercích, se v přírodě vyskytuje v odstínech žluté, hnědé, zelené i vínové barvy. Nejvíce ceněný je tzv. máslový jantar. V něm se totiž přirozeně vyskytuje nejvyšší procento tzv. kyseliny jantarové, které jsou připisovány léčivé účinky.

Jantar se doporučuje nosit při jakýchkoliv potížích v oblasti hlavy a krku, tedy při onemocnění štítné žlázy, pylové alergii a senné rýmě, bolestech zubů, uší nebo migrénách. Nejčastěji je doporučován  při bolavém růstu zubů.
 

Znamení: blíženec, pana, lev.

  

V každém balíčku obdržíte šperky zabalené do organzového sáčku. 

Při nákupu nad 500kč pošleme malý dárek ❤

 

Značka

S5182

Vlastnosti

Materiál
Minerál

Recenze

Mohlo by se Vám také líbit

chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
Související produkty ( 16 další produkt ve stejné kategorii )

Registrovat

Nový účet

PrestaShop hostuje a spravuje 1Presta